Rètols Porquet Prat

La nostra empresa


Rètols Porquet Prat inicia la seva activitat el 1952, quasi dedicant-se exclusivament als rètols pintats que era el que predominava en aquells moments. No va ser fins a l'any 1992 que l'empresa va adquirir el primer ordinador, un Mac, i poc després es complementava amb un plóter de tall. Es preveia un gran canvi, el vinil, poc a poc, menjava terreny a la pintura, quelcom estava canviant.

L'any 1999 va marcar un punt d'inflexió a l'empresa: ens vam tirar de cap al món de la impressió digital. Vam adquirir un plóter d'impressió (el primer retolista que va oferir aquest servei a la nostra ciutat), complementat amb una laminadora. Fins el dia d'avui hem anat reinvertint en tecnologia i ampliant i renovant la nostra maquinària de forma constant.

A l'actualitat disposem d'un Roland SJ-745 EX per impressions d'exteriors, un Epson 11880 per impressions d'interior que equipa tintes pigmentades i dóna el màxim ventall cromàtic per proves de colors.

Per als acabats i muntatges disposem d'una laminadora i una encapsuladora de 200 cm.

Totes aquestes eines ens permeten oferir un servei integral als nostres clients, realitzant tot tipus d'impressions i acabats: Impressions fotogràfiques, laminats i muntatges sobre cartró ploma, displays, pancartes, retolació de vehicles, senyalitzacions, stands per fires, botigues, aparadors, opis, papers i vinils decoratius per a parets i un llarg etcètera de materials i serveis.